BIFE-SIM este cel mai mare târg de mobilă, echipamente si utilaje pentru industria mobilei din România, în cadrul căruia vor expune sute de companii care vor prezenta diferite stiluri de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

La BIFE-SIM 2016 vor participa specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri. Ei vor oferi, pe toată perioada desfășurării târgului, sfaturi și idei pentru ca vizitatorii să găsească cele mai bune soluții, potrivite bugetului pe care îl au alocat.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.

Ediția 2016 promite să fie un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar și o platformă de interconectare a producătorilor autohtoni și internaționali de mobilă, în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere.