BIFE-SIM este cel mai mare târg de mobilă, echipamente si utilaje pentru industria mobilei din România, în cadrul căruia vor expune sute de companii care vor prezenta diferite stiluri de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

La BIFE-SIM 2016 vor participa specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri. Ei vor oferi, pe toată perioada desfășurării târgului, sfaturi și idei pentru ca vizitatorii să găsească cele mai bune soluții, potrivite bugetului pe care îl au alocat.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.

Ediția 2016 promite să fie un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar și o platformă de interconectare a producătorilor autohtoni și internaționali de mobilă, în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere.

19 – 23 septembrie este perioada in care la Bucuresti se va desfasura cel mai important eveniment expozitional din sud-estul Europei dedicat sectorului mobilei – Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii BIFE-SIM.

Cuvantul cheie la BIFE-SIM 2015 va fi „varietate” – manifestata in forme, stiluri, functiuni, materiale si idei. La BIFE-SIM veti descoperi piese de mobilier din lemn masiv fabricate din esente autohtone – brad, fag, stejar sau cires s.a.m.d. – finisate cu vopsele si lacuri ecologice – majoritatea pe baza de apa – mobilier modern pentru locuinte chic, tapiterii cu piele naturala sau stofe moderne de excelenta calitate, confectii metalice speciale – cum ar fi balustrade de inox in combinatie cu sticla, lemn sau policarbonat – produse decorative din sticla sau piese de mobilier restaurate.

 

Uniunea producătorilor de mobilă (UPM) este o uniune de persoane juridice, fondată in 2004, cu statut juridic de organizaţie necomercială, neguvernamentală, independentă şi apolitică, constituită în baza liberei asocieri şi egalităţii în drepturi. UPM este creată pentru beneficiul companiilor autohtone de mobilă, produse din lemn, materie primă, importatori de materie primă și produse din lemn, precum și a sectoarelor adiacente sectorului de mobilă. La nivel de ramura, UPM este unica asociaţie de acest gen in Republica Moldova si cuprinde societăţi comerciale si companii membre ce realizează mai mult de 70% din producţia de mobilă locala.logo

Misiunea UPM:

Contribuirea la succesul in afaceri a producatorilor de mobila din Moldova prin protejarea drepturilor si promovrea intereselor lor

Obiectivele strategice ale UPM:

- Cresterea vizibilitatii si rolului in societate a UPM prin afirmare ei ca organizatie lider a ramurii

- Mentinerea unui diaog cu autoritatile publice pentru un mediu favorabil industriei mobiliere

- Cresterea continua a calitatii mobilei produse si ridicarea nivelului culturii de consum a mobilei in Moldova

- Promovarea concurentei sanatoase si protejarea producatorilor autohtoni impotriva concurentei neloiale

- Dezvoltarea colaborarii in cadrul comunitatii de business locale si internationale a UPM si membrilor UPM

- Colectarea si publicarea informatiilor despre evolutiile pe piata de mobila mondiala

- Promovarea exporturilor de mobila si cucerirea de noi piete pentru mobila produsa in Moldova

- Atragerea investitiilor in ramura mobiliera a Moldovei

- Asigurarea viabilitatii si independentei financiare a organziatiei din asa surse ca cotizatiile de membru si parteneriate

Ambianța

Fabrica de mobilă „Ambianţa” este flexibilă şi receptivă la cerinţele clienţilor şi vă propune mobilier modern şi elegant, funcţional şi rezistent. „Ambianţa” vă asigură cea mai modernă şi comodă mobilă pentru casa dumneavoastră, de la dormitoare şi saltele, până la livinguri şi dulapuri.

Compania creează mobilă cu un design inteligent şi variat la cerinţele de preţ şi gust ale cumpărătorilor. Mai ales că modelele sunt executate pe loc în stiluri clasic, modern sau rustic, tapiţate cu un sortiment bogat de stofă sau piele.

  

logo ergolemnErgolemn

Firma „Ergolemn” a fost fondata in anul 1996. La inceputuri tipul principal de activitate desfasurat de compania noastra constituia furnizarea mobilei din Italia, inclusiv a scaunelor de birou pe piata din Republica Moldova. Pe parcursul a optsprezece ani de colaborare cu producatorii de mobila renumiti din Italia noi am acordat o atentie deosebita studierii preferintelor Cumparatorului productiei noastre tinzind astfel sa satisfacem cele mai variate gusturi.

Incepind cu anul 1999, compania noastra a inceput sa produca mobila capitonata de productie proprie. Iar din anul 2002, odata cu asimilarea in comun cu partenerii nostri din Italia a procesului de confectioane a mobilei capitonate dupa tehnologia italiana, noi Va putem oferi un sortiment variat de seturi de mobila capitonata confectionata cu utilizarea diferitor tesaturi si a pielii naturale.

 

icamlogoICAM

SA "ICAM" și-a început activitatea în anul 1944. Pe parcursul a 70 de ani, fabrica de mobila Chișinău și-a perfectat capacitatea de producție. Principiul de bază al întreprinderii întotdeauna a rămas neschimbat, acesta este tinderea către calitatea înaltă și stil modern. Toate produsele fabricate sub marca comercială "ICAM", corespund normelor și standardelor de calitate. Acestea sunt curate și sigure din punct de vedere ecologic, și toate produsele trec verificări periodice și sunt confirmate de certificatul igienic, certificat de calitate, dar, de asemenea, corespunde cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015 

 

xxmobilalogoInterstepcom 

Societatea Comercială INTERSTEPCOM S.R.L. este o companie fondată în 2005 specializată în fabricarea și vînzarea mobilei din or.Cahul. 

 

logo mezanin squareMezanin-V

Compania „Mezanin-V” SRL este o companie tânără si dinamică, care a fost fondată în anul 2002 şi de atunci a parcurs un drum lung de la novice până la lider naţional recunoscut în furnizarea materiilor prime pentru fabricarea mobilei tapiţate pe piaţa locală.

În prezent „Mezanin-V” este un partener important atât pentru companii cu nume grele în industria mobilei din Republica Moldova cât şi pentru companii mici şi mijlocii din acest sector, furnizând materii prime de cea mai înaltă calitate la preţuri cât mai accesibile.

 

logo panmobiliPanmobili

PANMOBILI producător de mobilier tapițat, vine pentru a satisface cerințele clienților de orice nivel. A apela la PANMOBILI – însemnă a-ți îndeplini dorința! Abordarea individuală a fiecărui client! Numai materiale ecologice! Calitatea garantată este confirmată prin experiență – mai mult de 10 ani de prezență pe piața RM. Modele pentru casa, birou, dormitoare,canapele, fotolii, taburet, elemente moi etc.

Mobilierul tapițat în serie sau adaptat caracteristicilor arhitecturale ale încăperii, cerințelor și gusturilor clienților. O gamă largă de proiecte de design – de la democratice, la rafinate, la clasice. Varietatea depiele artificială și țesături de cea mai înaltă calitate este pusă la dispoziția clientului. PANMOBILI prevede, de asemenea, livrare gratuita de mobilier, o garanție pentru produsele lor, oferă serviciu de post garanție. PANMOBILI SRL reprezintă și distribuitor a pielii sintetice ungare pentru clienții interesați de calitate înalta demonstrată în timp (10 ani pe piața Moldovei).

 

logo stejaurStejaur

Daca ați decis să alegeți și cumparati mobila pentru oficiu, mobila pentru casa, mobila pentru copii, bucatarii sicanapele, atunci salonul “Stejaur” vă va ajuta să luați decizia corectă. Infiinţată în anul 1912, sub forma unui atelier meşteşugăresc, fabrica de mobilă parcurge un secol de activitate şi metamorfoze, ca în 1995 să devină Stejaur.

Principalul domeniu de activitate este producţia de mobilier. “Stejaur” abordeaza o diversitate sortimentală de mobilier corp şi capitonat, având capacitatea tehnologică de a fabrica atât în serie mică, cât şi la comandă individuală.

 

logo tiaraTiara Prim

Compania "TIARA Prim" SRL, singurul producător din Republica Moldova a mobilierului tapitat fara rama, a fost fondată în decembrie 2009 ca un producător de mobilier tapitat si saltele ortopedice. Compania „TIARA Prim” a obținut rezultate foarte bune în acest domeniu. Elaborând modele noi, se ține cont de dorințele fiecărui client.

Datorită tehnologiei performante se poate tăia orice formă și dimensiune a modelului. După o mică cunoștință, nimeni nu va rămâne indiferent.