Site Loader
bd.Dacia nr.35, Chișinău, Republica Moldova
Follow us on Facebook
bd.Dacia nr.35, Chișinău, Republica Moldova

Ambianța

Fabrica de mobilă „Ambianţa” este flexibilă şi receptivă la cerinţele clienţilor şi vă propune mobilier modern şi elegant, funcţional şi rezistent. „Ambianţa” vă asigură cea mai modernă şi comodă mobilă pentru casa dumneavoastră, de la dormitoare şi saltele, până la livinguri şi dulapuri.

Compania creează mobilă cu un design inteligent şi variat la cerinţele de preţ şi gust ale cumpărătorilor. Mai ales că modelele sunt executate pe loc în stiluri clasic, modern sau rustic, tapiţate cu un sortiment bogat de stofă sau piele.

Ergolemn

Firma „Ergolemn” a fost fondata in anul 1996. La inceputuri tipul principal de activitate desfasurat de compania noastra constituia furnizarea mobilei din Italia, inclusiv a scaunelor de birou pe piata din Republica Moldova. Pe parcursul a optsprezece ani de colaborare cu producatorii de mobila renumiti din Italia noi am acordat o atentie deosebita studierii preferintelor Cumparatorului productiei noastre tinzind astfel sa satisfacem cele mai variate gusturi.

Incepind cu anul 1999, compania noastra a inceput sa produca mobila capitonata de productie proprie. Iar din anul 2002, odata cu asimilarea in comun cu partenerii nostri din Italia a procesului de confectioane a mobilei capitonate dupa tehnologia italiana, noi Va putem oferi un sortiment variat de seturi de mobila capitonata confectionata cu utilizarea diferitor tesaturi si a pielii naturale.

 

ICAM

SA „ICAM” și-a început activitatea în anul 1944. Pe parcursul a 70 de ani, fabrica de mobila Chișinău și-a perfectat capacitatea de producție. Principiul de bază al întreprinderii întotdeauna a rămas neschimbat, acesta este tinderea către calitatea înaltă și stil modern. Toate produsele fabricate sub marca comercială „ICAM”, corespund normelor și standardelor de calitate. Acestea sunt curate și sigure din punct de vedere ecologic, și toate produsele trec verificări periodice și sunt confirmate de certificatul igienic, certificat de calitate, dar, de asemenea, corespunde cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015 

 

Interstepcom 

Societatea Comercială INTERSTEPCOM S.R.L. este o companie fondată în 2005 specializată în fabricarea și vînzarea mobilei din or.Cahul. 

 

Mezanin-V

Compania „Mezanin-V” SRL este o companie tânără si dinamică, care a fost fondată în anul 2002 şi de atunci a parcurs un drum lung de la novice până la lider naţional recunoscut în furnizarea materiilor prime pentru fabricarea mobilei tapiţate pe piaţa locală.

În prezent „Mezanin-V” este un partener important atât pentru companii cu nume grele în industria mobilei din Republica Moldova cât şi pentru companii mici şi mijlocii din acest sector, furnizând materii prime de cea mai înaltă calitate la preţuri cât mai accesibile.

Panmobili

PANMOBILI producător de mobilier tapițat, vine pentru a satisface cerințele clienților de orice nivel. A apela la PANMOBILI – însemnă a-ți îndeplini dorința! Abordarea individuală a fiecărui client! Numai materiale ecologice! Calitatea garantată este confirmată prin experiență – mai mult de 10 ani de prezență pe piața RM. Modele pentru casa, birou, dormitoare,canapele, fotolii, taburet, elemente moi etc.

Mobilierul tapițat în serie sau adaptat caracteristicilor arhitecturale ale încăperii, cerințelor și gusturilor clienților. O gamă largă de proiecte de design – de la democratice, la rafinate, la clasice. Varietatea depiele artificială și țesături de cea mai înaltă calitate este pusă la dispoziția clientului. PANMOBILI prevede, de asemenea, livrare gratuita de mobilier, o garanție pentru produsele lor, oferă serviciu de post garanție. PANMOBILI SRL reprezintă și distribuitor a pielii sintetice ungare pentru clienții interesați de calitate înalta demonstrată în timp (10 ani pe piața Moldovei).

Stejaur

Daca ați decis să alegeți și cumparati mobila pentru oficiu, mobila pentru casa, mobila pentru copii, bucatarii sicanapele, atunci salonul “Stejaur” vă va ajuta să luați decizia corectă. Infiinţată în anul 1912, sub forma unui atelier meşteşugăresc, fabrica de mobilă parcurge un secol de activitate şi metamorfoze, ca în 1995 să devină Stejaur.

Principalul domeniu de activitate este producţia de mobilier. “Stejaur” abordeaza o diversitate sortimentală de mobilier corp şi capitonat, având capacitatea tehnologică de a fabrica atât în serie mică, cât şi la comandă individuală.

Post Author: admin